Intenzív Fejlesztési Hetek

EGÉSZ NYÁRON EGYÉNI- ÉS CSOPORTOS INTENZÍV FEJLESZTÉSI HETEK

Ahogyan ígértük, ezen a nyáron is – a nyári táboraink mellett – egyéni- és csoportos intenzív fejlesztési hetekkel szeretnénk támogatni a hozzánk járó- és a leendő Csodabogarainkat egyaránt. Ebből adódóan egész nyáron várjuk azokat a gyermekeket, akiknek alkalmas lenne a nyári időszak a fejlesztés folytatására vagy elkezdésére.

Intenzív fejlesztési hét

Mit jelent az intenzív fejlesztési hét?

Egy héten keresztül, hétfőtől péntekig, egyéni- vagy csoportos fejlesztés keretein belül, előre egyeztetett, fix időpontban történik a fejlesztés. Az egyéni fejlesztés során az adott fejlesztő szakember és a gyermek tartózkodnak a teremben, de kisebb gyermekek fejlesztésekor, ha a szülő vagy felnőtt kísérő jelenléte szükséges, akkor természetesen erre is van lehetőség. A csoportos fejlesztés esetén, a csoportok létszáma – fejlesztéstől függően – minimum 3-4 fő és maximum 8 fő.

Hogyan történik a jelentkezés?

A weboldalon lévő jelentkezési űrlap kitöltésével történik a jelentkezés. A jelentkezési lapon fejlesztési területenként a megadott fejlesztési hete(ke)t és a választható idősávo(ka)t tudjátok kiválasztani. A regisztrációt követően kapcsolatba lépünk veletek és egyeztetünk a pontos időpontokkal kapcsolatban. Ha megtörtént a kiválasztott fejlesztési hét és időpont írásos visszaigazolása, akkor számít véglegesnek a regisztráció.

A végleges regisztrációtól számított 8 napon belül kiállítunk egy díjbekérőt a fejlesztési hét teljes díjáról, átutalási fizetési móddal. Készpénzes fizetési mód esetén, kérjük, azt előre jelezzétek.

Hogyan történik a fizetés?

Lemondás

Mivel a helyek száma korlátozott és a fejlesztési hetek személyre szabottak, így a lefoglalt és kifizetett helyeket az adott gyermeknek tartjuk fent.
Amennyiben a lemondási szándékot a Szülő 14 nappal a fejlesztési hét kezdete előtt jelzi, úgy a befizetett összeg 50%-a visszautalásra kerül a Szülő bankszámlaszámára.
14 napon belüli lemondás esetén, a teljes befizetett összeg a Csodabogár Gyermekfejlesztő Központot illeti meg, azaz nem térítjük vissza a befizetett összeget

Árak/hét (5 nap):

Időtartam Csoportos fejlesztések Egyéni fejlesztések
45 perces
24.000.-Ft
38.000.-Ft
60 perces
27.500.-Ft
42.000.-Ft
90 perces
33.000.-Ft
45.000.-Ft

Szeretettel várjuk gyermekeiteket nyáron is!

Felmerülő kérdések esetén készséggel állunk rendelkezésetekre a
+36 70 426 3557-es telefonszámon, valamint a nyar@csodabogarfejleszto.hu email címen.